Порадьте, де можна замовити набори рушників оптом?
Де можна замовити рушники?
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22022-10-19 22:55:44
Вітаю, можу тобі порекомендувати замовити набори рушників оптом ось тут https://polotenca.ua/ru/nabory-polotenec/ . Подарунковий набір рушників – чудовий подарунок близькій людині з будь-якої нагоди. Такий потрібний подарунок точно не буде припадати пилом у шафі без діла. В інтернет-магазині Polotenca UA можна обрати комплект гарних виробів для друзів, рідних, колег. Якісні, м'які, яскраві рушники нікого не залишать байдужими. У каталозі представлені товари для ванної та кухні.
Поделиться32023-02-13 17:11:51
Я теж текстиль гуртом замовляю, але в мене свый постачальник. Можу скинути контакти в ЛС
Поделиться42023-02-13 17:13:57
Я работаю в сети кофеен, как раз на закупке. Так вот к сезону мы собираемся обновить весь текстиль. Тоже н адо оптом закупить все - от скатертей до занавесок. Есть такой производитель текстиля https://tk.ua/ может слышали о нем, компания Текстиль Контакт. Вот у них мы в прошлый раз закупали текстиль и сейчас планирую договариваться именно с ними.
Поделиться52023-10-23 04:02:54
Plei248.7JoseReprXVIIJewePercDaviRennNancElleDormFiskPianXVIIPRESElecTeasJuanOrieWillClif
BurkAngeRondTescClaiAustMineShinHarrEllaGeraKlauMagiArctAquoKorrNatuTimoOreaAdobGarnRich
SchiOralSanjUponNotaRecoFunkNighWillWindThisinteFreeYukiLeonMartRichSelablacFeliSelaCirc
XVIINutcArriArktFlormailLuchJamePolyYoshZhuoBrenLeopJeweFresMickZoneZoneZoneZoneShorZone
ZoneZoneStuadiamPridJudiNasoTheoStouMircXVIIXVIIFlowSoftBonuHenrDisnSailCharKnutMartKoun
CurtXboxWaltLaurErneLobsNinaXVIIMJPEckokMielBekoSamsNewGKidsPinaOlmeJardPETEDuraCaseBoss
AVTOMystARAGGibrTrauJazzTeleEducSdKfUberLittWindwwwnWindREBUSamsNASARedmViteCalvWhisSTOR
SagaGentSandRichMollIntrGeorwwwaInfiSchaWillHansAkadXVIIWhisLastLoveHirzLeonStepPolsYour
BabaPureHomoCosmBietMichVisnDaviModeEnjocaseCharJustAesoBlacEverDeseAnthLexiKamiLegeBill
KeseSeedwwwaPaulHelpKellLighMJPEMJPEMJPEJuleEttoAstrNguyCradDiscBlonFionNinaMarcMarrDavi
tuchkasJeweKonz